Twedo kan op eigen veld achterstand wegwerken

DALEN - In de strijd om de promotie of degradatie naar de 2e klasse liep SV Twedo zondagmiddag tegen een 2-1 nederlaag op in en tegen Dalen de herkanser van de 2e klasse L.

Na een eerste helft waarin beide ploegen niet in staat waren om de score open te breken ging men met een 0-0 stand aan de thee. In de tweede helft was het uiteindelijk SV Twedo dat na een uur spelen op voorsprong kwam via een doelpunt van Sander Boer. Het antwoord van Dalen kwam toen snel want een minuut later was het Martijn Heerkes die een goede voorzet met een prima kopbal bekroonde en de 1-1 scoorde.

SV Twedo was even van slag en enkele minuten later sloeg Martijn Heerkes opnieuw te en zette Dalen op een 2-1 voorsprong. Verder lieten de mannen uit het tweelingdorp het niet komen en zullen aanstaande donderdag op sportpark Veenoord er alles aan doen om die achterstand weg te werken. De winnaar van deze tweestrijd speelt zondag als eerste een uitwedstrijd tegen de winnaar uit de strijd tussen Zwartemeer en Velocitas 1897.