Houthakkerscup 2016

EMMEN â

Er werd gespeeld in vier poules van vijf teams, waarbij alleen de winnaars doorgingen naar de halve finales. De finale werd uiteindelijk een strijd tussen The Knickerbockers 3 en de FC Dik (gelegenheidsteam met spelers en oud-spelers van Drenthina). Na 20 minuten spelen en een 0 - 2 eindstand mocht aanvoerder Bert Werkman de cup in ontvangst nemen.

Naast de strijd om de Houthakkerscup vond voor de 3e keer de strijd om de Naaldhakkencup plaats. 9 Damesteams speelden een 7 x 7 competitie die na de poulefase en kruisfinales een finale opleverde tussen Drenthina Da 1 en ST. Beilen / Fit Boys Da 1 De wedstrijd eindigde in een 1 -1 gelijkspel waarna de groen-witte dames beter bleken in het nemen van strafschoppen. De dames uit Beilen wonnen de 1e editie om de prachtbokaal (2014), de laatste twee keer was de cup een prooi voor de thuisploeg.

Het was wederom een prachtige dag met vooral veel plezier en gezelligheid. De finalisten bij zowel de heren en dames werden door Shantykoor De Runderzangers uit Emmer Compascuum luid toegezongen. De 38e editie van de Houthakkerscup zal op 17 juni 2017 plaats vinden. Meer info op www.houthakkerscup.nl en op www.facebook.com/Houthakkerscup.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda