Andries Bremer nieuwe trainer Erica ’86

ERICA- Andries Bremer wordt de nieuwe trainer van Erica ’86. Hij wordt hiermee de opvolger van Cor Huls, die in overleg met het bestuur heeft besloten te stoppen als trainer bij de zaterdagvereniging.


Bremer is geen onbekende in het trainingsvak, hij heeft diverse clubs getraind in de regio noord waaronder Twedo (zowel de jeugd als de zaterdag en de zondag), Hunso, Buinen, Protos, Vios (o) en SC Roswinkel.

Behalve een nieuwe trainer, heeft Erica ’86 ook een groot aantal nieuwe spelers mogen verwelkomen. Liefst elf voetballers wisten de weg naar de geel-roden te vinden. Het grootste deel komt over van het zaterdag elftal van buurtgenoot Twedo, waar in het nieuwe seizoen niet meer prestatie gericht op de zaterdag wordt gespeeld. Dennis Bults komt na een seizoen weer terug op het oude nest en met hem komen Dennis Aardema, Jeroen Boer, Kenny Boer, Marco Boer, Andy Hof, Wilco Koopman en Rick Post voetballen op sportpark de Veenschappen.

Vanuit de zaterdagtak van buurman SC Erica komen Jente Peters en Reinaldo Bruins de gelederen versterken en ook keeperstrainer Jeroen Wijnands heeft zich als spelend lid overgeschreven. Tegenover de komst van de nieuwe spelers staat het vertrek van een drietal. Jeroen Hartmann en Martin Jagt gaan voetballen op de zondagmorgen bij respectievelijk Zwartemeer en EHS ’85. Keeper Jari Lubbers maakt de overstap naar SC Erica zondag.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda