Dylan Wessels speler van het seizoen en Sincerus nieuwe hoofdsponsor bij SVBO

BARGER OOSTERVELD - De speler van het seizoen 2015-2016 bij 1e klasser SVBO is Dylan Wessels met een score van 14.43 punten.

Op de tweede plaats eindigde doelman en aanvoerder Lennon Ebeltjes met 14.25 en de derde plaats was voor Davy Wessels, de oudere broer van Dylan, kwam tot 14.14 punten. Minimale verschillen tussen de top-drie, die unaniem door velen werden getipt maar wel in verschillende volgorde, tot stand is gekomen door het geven van een cijfer aan alle spelers per wedstrijd. De punten werden gegeven door twee onafhankelijke supporters onder leiding van Geert Fuhler, die bij alle wedstrijd zowel uit als thuis aanwezig waren. Het eindklassement werd bepaald door het totaal aantal punten te delen door het aantal gespeelde wedstrijden. De prijzen werden ook nu weer als in voorgaande jaren beschikbaar gesteld en uitgereikt door ex-hoofdsponsor Willem Lubbers.

Ook had Willem Lubbers een bokaal voor Patrick Eberhard die met 17 treffers topscorer van de 1e klasser. Nadat hoofdsponsor Emkon/Lupikon bij SVBO te kennen had gegeven dat het na tien seizoenen een mooi moment was om een andere uitdaging te gaan zoeken moesten de sponsorcommissie om pad om dit gaat op te vullen. Dat lukte want Henk Bakker, woordvoerder van de sponsorcommissie bracht het nieuws aan de selectie en aanwezige supporters dat Sincerus Letselschade in Emmen bereid was gevonden om voor twee seizoen in te stappen bij de volgens de directeuren Andre Eikema en Manfred Plaatje mooiste club, met de mooiste accommodatie en de mooiste kantine in de regio. Tegelijkertijd stond René Gerdes, lid van de club, maar ook directeur van Orgon Advies en Administratie in Barger Oosterveld, op om de club te ondersteunen als rugsponsor.

Foto: Dylan Wessels speler van het jaar


V.l.n.r. Berend Keuter en geert Fuhler (bestuur), Lennon Ebeltjes, Dylan Wessels en Willem Lubbers. (foto Bennie Wolbers)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda