Nieuwe spelregels bij de COVS HZO DRENTHE.

EMMEN – Met ingang van 1 juni 2016 zijn de nieuwe spelregels van kracht voor het veldvoetbal. Voorzitter Theo Hein van de voetbal scheidrechtersvereniging Hondsrug Zuid Oost Drenthe is verheugd dat Anton Panneman bereid is gevonden om de wijzigingen van de spelregels toe te lichten. Panneman heeft zijn sporen verdiend in het voetbal met rapportages van scheidsrechters en is de spelregelkenner van Noord-Nederland.

De belangrijkste wijzigingen zijn de aftrap, triple punishment, de strafschoppenserie en de gele kaart en de verzorging voor een geblesseerde speler. Ook de andere wijzigingen komen voorbij in de interactieve presentatie.

De bijeenkomst vindt plaatst voordat de bekerwedstrijden gaan starten. Op donderdagavond 18 augustus zijn verenigingsscheidsrechters en KNVB-scheidsrechters van harte welkom in het clubhuis “De Meerfluit” van de covshzoDrenthe. U kunt het clubhuis vinden achter de Oost Tribune van het stadion van FC Emmen. De avond zal om 19.30 uur beginnen en de eindtijd staat gepland om 21.30 uur.

Voetbalverenigingen die de spelregelwijzigingen willen bespreken met hun leden en scheidsrechters kunnen zich melden per e-mail bij de secretaris van de covs hzo Drentherobertbruining@hotmail.com .

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda