FC Emmen speelt tegen SV Meppen

KLAZIENAVEEN - De vv Klazienaveen is op woensdag 20 juli gastheer bij de oefenwedstrijd tussen FC Emmen en SV Meppen. Voor SV Meppen betekent de krachtmeting met FC Emmen het laatste duel in de voorbereiding. In het weekend van 29 juli staat het eerste duel op het programma in de Oberliga Nord, het vierde niveau in Duitsland.


In het voorgaande seizoen eindigde SV Meppen hierin op een verdienstelijke 5e plaats. Bekendste spelers van SV Meppen zijn wellicht Mirco Born en Thilo Leugers, welke beide enkele wedstrijden in de eredivisie speelden voor FC Twente. Daarnaast herbergt de selectie enkele Nederlanders, namelijk Menno Heerkes (ex-Heracles Almelo), Jeroen Gies (Jong FC Groningen) en Youri ter Arkel (Groningen / SC Cambuur). In de voorbereiding wist SV Meppen tot nu toe 5 van de 6 wedstrijden te winnen, enkel van Champions League deelnemer Shakhtar Donetsk werd verloren. SV Meppen start al op 29 juli thuis tegen Eintracht Braunschweig 2. In het komende weekeinde moeten de Meppeners bekeren tegen Vorwärts Nordhorn

Voor FC Emmen verloopt de voorbereiding minder voortvarend. Nadat de eerste wedstrijd met 6 – 0 werd gewonnen van v.v.Emmen, werd er vervolgens tegen Cambuur Leeuwarden (0 – 1, Heerenveen (1 – 5) en HHC HArdenberg (2 - 0)verloren. FC Emmen is nog zoekende en voornamelijk bezig de selectie op sterkte te brengen. Nieuwbakken hoofdtrainer Dick Lukkien is dan ook nog niet tevreden over de huidige staat van zijn selectie. De tijd voor FC Emmen begint wel te dringen, want op 8 augustus wacht de opening van het seizoen met een uitwedstrijd tegen Jong Ajax.

FC Emmen tegen SV Meppen op sportpark De Planeet begint om 19.00 uur. Het sportpark is vanaf 17.30 uur geopend, de entree bedraagt €5,-. Bezoekers wordt aangeraden om zoveel mogelijk op de fiets te komen en rekening te houden met de parkeerplaatsen van aquariumvereniging Minor.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda