Scheidrechters gaan trainen onder Dick Lukkien.

EMMEN – Het is inmiddels een traditie aan het worden dat de hoofdtrainer van EMMEN - FC Emmen een training verzorgd aan het begin van seizoen aan voetbalscheidsrechters. Dinsdag 6 september zal de gasttraining in het stadion van FC Emmen voor KNVB-scheidsrechters en vereniging scheidsrechters plaats vinden.

Vanaf 18.30 is zijn de scheidsrechters welkom in het clubhuis “De Meerfluit” van de scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuid Oost Drenthe. U kunt de auto parkeren achter de Noord Tribune en het clubhuis vindt u achter de Oost Tribune. Omkleden en douchen kunt u bij de voetbalvereniging Emmen. De training start om 19.15 uur in de Jens Vesting en zal om ca. 20.30 uur eindigen.

Om 21.00 uur zal de directeur, Wim Beekman samen met hoofdtrainer ons mee nemen over het wel en wee van FC Emmen. Ook is er genoeg ruimte om vragen te stellen. De avond zal om ca. 21.30 uur zijn afgelopen. Na afloop is er een informeel samen zijn.

De training en de lezing zijn gratis. Aanmelden is wel noodzakelijk. U kunt zich aanmelden bij de secretaris van de COVS HZO Drenthe per mail: robert.bruiing@hotmail.com

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda