SC Angelslo verliest ook van DKB

DE KRIM - In De Krim moest Angelslo aantreden voor haar uitwedstrijd tegen DKB en met nog geen enkele punt winst probeerden de mannen uit Emmen het tij te keren.

DKB ging voortvarend van start en zag al in de tweede minuut de bal in het netje vallen via een snelle aanval over rechts; het doelpunt werd echter afgekeurd. DKB hanteerde veelal de lange bal en Angelslo kwam maar moeizaam onder de druk vandaan. In de twaalfde minuut kwam Angelslo toch op een 0-1 voorsprong, toen Haso Garazlic met het hoofd een voorzet verlengde, die goed binnenviel. DKB kreeg ook de nodige mogelijkheden, maar die bestonden voornamelijk uit afstandsschoten. In de 38e minuut kwam DKB toch op gelijke hoogte: Angelslokeeper Ronnie Bosma pareerde het schot nog, maar daarna kon David van Zandwijk de bal binnentikken. DKB probeerde voor rust nog een keer te scoren, maar slaagde daar niet in en met een gelijke stand werden de kleedkamers opgezocht.

Na de thee voornamelijk van hetzelfde laken een pak, maar toch kon Angelslo bijna op voorsprong komen: na een snelle uitval over rechts zag Ronnie Mulder zijn inzet door de DKB-doelman gestopt worden. In de 56e minuut werd het 2-1 voor de thuisploeg, toen Berny Renker alleen op de goal af ging en beheerst scoorde. Twintig minuten later kwam de definitieve nekslag voor SC Angelslo. Na rommelig verdedigen en een verkeerd geraakt rolballetje van Jarno Zandwijk verdween de bal lachwekkend in de goal, waardoor de stand op 3-1 kwam. Angelslo kon de resterende tijd geen kansen meer creëren en moest haar derde nederlaag in deze nog jonge competitie incasseren.

Volgende week zaterdag speelt Angelslo om 14.30 uur thuis tegen Sweel.