Terecht verlies SVBC bij Sellingen

SELLINGEN - SVBC leed zondagmiddag een terechte maar iets te hoog uitgevallen nederlaag in en tegen Sellingen. 4-1. SVBC besefte deze middag niet dat, wil men uit de gevarenzone blijven, men wedstrijden zoals tegen Sellingen tot een goed einde moet brengen.

Niet dat Sellingen nu zoveel beter is dan SVBC maar de instelling van de mannen uit Sellingen gaf deze middag de doorslag. In de 13e minuut kwam SVBC op achterstand. Linksback Boerma kon ongehinderd opstomen en vanaf de rand zestien doelman Wassink van SVBC kansloos laten met een schot in de bovenhoek. 1-0. SVBC liet zich de eerste helft op alle fronten aftroeven.

Zo kon Sellingen spits Bos in de 28e minuut ongehinderd de 2-0 binnenkoppen na een hoekschop. De SVBC verdediging stond er bij en keek er naar. Ruststand 2-0. Mocht SVBC al goede bedoelingen gehad hebben gehad dan konden die na 1 minuut al in de prullenbak. Slecht verdedigen van de SVBC verdediger Koop gaf Ian de Vrieze de kans doelman Wassink van dichtbij te passeren; 3-0.

SVBC kwam nog even terug in de wedstrijd toen Tim Smit de 3-1 liet aantekenen. Beide ploegen kregen nog diverse kansen om de score verder uit te bouwen. Echter alleen Sellingen benutte nog een ervan. Een voorzet van rechts van invaller Abeln kon door opnieuw Boerma achter doelman Wassink geprikt worden. 4-1 en hiermee was de wedstrijd definitief gespeeld. Volgende week speelt SVBC thuis tegen EHS. Wil men hier tegen een goed resultaat behalen zal er toch uit een ander vaatje getapt moeten worden!.