SC Angelslo wint in bizarre wedstrijd van SVV’56

EMMEN – In de zaterdag 4e klasse D ontving Angelslo zaterdag SVV’56 uit Sibculo en won met 7-5. De wedstrijd was nog geen drie minuten oud of het stond al 0-1 na een schot vanaf de rechterkant door Jan Nijboer. Nog geen vijf minuten later werd Dino Garazlic diep gestuurd, waarna hij de 1-1 kon binnenschieten.

Angelslo bleef goed combineren en via een aanval uit het boekje bracht Lhoucine El Asri Angelslo in de twaalfde minuut op 2-1. SVV probeerde de gelijkmaker te forceren en werd in de 22e minuut beloond met een strafschop, toen Abe de Jong de bal ongelukkig tegen zijn hand kreeg. De strafschop werd vervolgens verzilverd door Henk Schutte. Nog had het scorebord geen rust vóór de thee, want in de 34e minuut bracht Angelslo uit een goed opgezette aanval, Ronny Mulder in stelling en liet de 3-2 aantekenen.

Lang konden de Emmenaren niet genieten van deze voorsprong, want in de 36e minuut was de stand al weer gelijk: Niek van Dijk zorgde voor de 3-3. Met deze gelijke stand werd er gerust. Twee minuten in de tweede helft was het volgende doelpunt al een feit, toen Jan Nijboer SVV op 3-4 bracht en in de 56e minuut werd het ook 3-5; deze keer was Robin Wessels de doelpuntenmaker. Iedereen uit Emmen dacht

‘Daar gaan we weer’, maar niets bleek minder waar: de ploeg toonde veerkracht en wist met inzet, goed voetbal en een paar fantastische doelpunten het tij te keren. Stefan ter Beek (70e minuut), Abe de Jong (73e), Dino Garazlic (75e) en Lhoucine El Asri (85e) zorgden ervoor dat na 90 minuten SC Angelslo verdiend als winnaar -gezien de tweede helft- van het veld kwam en het bizarre duel met 7-5 won.