WKE '16 pakt 1e periodetitel

WITTEVEEN - WKE ’16 heeft er zondagmiddag geen twijfel over laten bestaan wie er dit seizoen als enige aanspraak maakt op de titel in de 5e klasse E.

Het won ruim met 9-0. Met one touch voetbal (zoals eerder besproken, maar nu eindelijk uitgevoerd) speelde WKE in de eerste helft Witteveense Boys helemaal zoek en dat resulteerde in een ruststand van 0-7. Bertus Wolters tekende voor de eerste 4 treffers en dat deed hij technisch uiterst bekwaam. Henk Bakker liet zich ook van zijn goede kant en strooide met steekpasses en maakte de 0-6 en de 0-8.

De 5e treffer werd gemaakt door Nino Pitta en de ruststand werd uiteindelijk bepaald door Harold Wolters die met het hoofd de 7-0 maakte. En dan weet je dat het moeilijk is om de tweede helft dit niveau vast te houden. Zo was het ook in Witteveen.

Het tikkie takkie voetbal was wat verdwenen en men ging bij WKE-16 op zoek naar eigen succes. Begrijpelijk, maar het blijft jammer. Toch werd er nog 2 keer gescoord. Henk Bakker maakte de 8-0 en Ferdy Poelman bepaalde de eindstand op 9-0. WKE pakt dus de eerste periodetitel.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda