SVV 04 simpel langs CEC

SCHOONEBEEK – In de zondag 3e klasse D behaalde SVV’04 een simpele 3-1 overwinning op CEC. De eerste helft was er veel onnodig balverlies aan Schoonebeker kant.

Het eerste kansje was voor CEC, maar ging naast en aan de andere kant kreeg SVV’04 in de elfde minuut een vrije bal. Rick Piek krulde de bal langs de muur in de linker beneden hoek en zette de 1-0 op het scorebord. Even later was het Ruben Prinsen van SVV’04 die afgevlagd zag worden door grensrechter Feiken. Hierna was het toch CEC dat wat meer aandrong, maar met en paar uitstekende reddingen hield keeper Wiljo Wesseling zijn doel schoon. In de 33e minuut kwam SVV’04 op 2-0 door slecht uitverdedigen. Harmen Stuiver pikte bal op en schoot de bal hard achter keeper Springer. Even later was het Bart Moes van SVV’04 die oog in oog met keeper Springer het net niet wist te vinden. Tomas Been van CEC kreeg

de gele kaart na de zoveelste overtreding op de snelle Harmen Stuiver, Rick Strijker van de thuisploeg onderging even later het zelfde lot na een nuttige overtreding. Na rust stroopte CEC de mouwen op om de score een ander aanzien te geven maar deze middag kwamen ze er niet aan te pas. Een overtreding gemaakt door keeper Springer waarvoor hij slechts geel kreeg luidde de 3-0 in, Mark Heijnen schoot de bal in het dak van het doel. Even later scoorde Marc Timmer ook uit een vrije bal die eerst werd geblokt, maar in de herkansing achter keeper Wiljo Wesseling werd geschoten 3-1. Hierna kreeg SVV’04 enkele kansen maar Ruben Prinsen faalde tot twee keer toe vrij voor keeper Springer. Ook de ongrijpbare Harmen Stuiver was met een schot op de paal dichtbij zijn doelpunt. Helaas kreeg Rick Strijker van SVV’04 zijn tweede gele kaart en mocht van scheidsrechter Hooge uit Hollandscheveld vertrekken. De meer dan verdiende 3-1 overwinning kwam niet meer in gevaar.