Sellingen–EHS’85 eindigt onbeslist

SELLINGEN – Deze zondagmiddag gingen de mannen van EHS’85 op jacht naar de punten in de uitwedstrijd tegen Sellingen, maar kwm niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Sellingen begon gretig aan de wedstrijd en was niet van plan de punten mee te geven aan de ploeg uit Emmerschans. Toch waren er in de eerste 20 minuten geen grote mogelijkheden voor beide ploegen. Tot in de 21e minuut de nummer 9 van Sellingen werd bereikt in het strafschopgebied en deze de bal langs doelman Jesper Katoen schoof en zo de 1-0 op het scorebord plaatste. Na dit doelpunt rechtte EHS’85 de rug en begon beter te spelen met mogelijkheden voor Boy Mestemaker, Frenk Veldwijk en Mark Linneman.

Het leek EHS’85 niet gegund om te scoren. Totdat in de 35e minuut Milos Oluic werd weggestuurd die de bal bij de tweede paal op het hoofd van Mark Linneman legde die zo de 1-1 op het scorebord zette. In de tweede helft was het vooral hangen en wurgen voor beide ploegen met aan beide kanten een aantal kansen. Maar beide ploegen wisten die niet te verzilveren. Zo eindigde deze wedstrijd in een gelijk spel en konden de mannen van EHS’85 met één punt huiswaarts gaan.