Titan blijft Asser Boys de baas

NIEUW-WEERDINGE – In de zondag 3e klasse C won Titan met 2-1 van Asser Boys. In de eerste helft was het spelpeil niet om over naar huis te schrijven.

Beide teams leden ontzettend veel balverlies, waardoor de wedstrijd een zeer rommelig verloop vertoonde. De kansen waren spaarzaam, maar desalniettemin wel levensgevaarlijk. Beide kanten kregen één grote kans in de eerste helft. De eerste was voor Asser Boys, maar de bal knalde hard op de paal. Tien minuten voor rust kreeg Titan een reusachtige kans kreeg, maar door goed uitkomen van de Asser doelman werd de bal naast geschoven.

De tweede helft ging voor Titan een stuk voortvarender van start. In de 47e minuut wist het de score te openen via een treffer van Jos Smit. Na deze openingstreffer probeerde Asser Boys snel weer de gelijkmaker te forceren, maar afstand schoten waren geen probleem voor de Titan doelman. In de 56e minuut was het wel raak. Robert Termohlen knalde de bal vanaf de rand van het strafschopgebied laag over de grond binnen. 1-1. Het lukte Asser Boys daarna niet echt meer tot echt grote kansen te komen. Titan wist daarentegen één van zijn uitbraken wel te bekronen met een treffer. In de 83e minuut werd Tim Kollmer goed gelanceerd en wist vervolgens koel en beheerst de 2-1 eindstand binnen te schieten.