Matige eerste helft funest voor SVV’04

STADSKANAAL – In de zondag 3e klasse C liet SVV 04 de punten achter in en tegen Stadskanaal met 3-2 te verliezen.

Nadat er een minuut stilte in acht werd genomen voor het plotseling overlijden van erelid en jeugdsecretaris Roelof Harders werd er begonnen aan de wedstrijd. De thuisclub zette wel druk naar voren maar ook SVV ’04 zocht de aanval en kreeg een klein kansje. In de zesde minuut gaf Roy Feiken een prima crosspass richting Sten Vos die een luchtduel van een SVV verdediger won en de bal binnenschoot. 1-0.

Toen Denny Feiken in de 18e minuut ook nog de 2-0 achter doelman Wesseling kopte twijfelde niemand meer aan de overwinning. Helemaal niet toen Ron Lohuis in de 25e minuut ook nog de 3-0 wist binnen te schieten. Met deze mooie voorsprong gingen de mannen ook aan de thee. Na de pauze stond er een geheel ander SVV 04 op de grasmat dat de wedstrijd naar zich toe probeerde te trekken. Het doelpunt in de 62e minuut dat voor een 3-1 stand zorgde was geheel volgens het spelbeeld.

Marc Heijnen strafte geklungel in de Kanaalster defensie goed af. Toen de scheidsrechter in de 70e minuut de bal ook nog op de stip legde en Marc Heijnen zijn tweede van de middag mocht maken, werd het nog even billenknijpen voor de thuisclub. Ondanks dat SVV nog wel aandrong wist Stadskanaal uiteindelijk de overwinning over de meet te slepen. Eindstand 3-2.