Bargeres kan geen vuist maken tegen CEC

EMMEN - In de zondag 3e klasse C verloor Bargeres op eigen veld met 2-0 van CEC. Bargeres – CEC was een slechte wedstrijd waarin in de eerste helft nauwelijks iets gebeurde en in de tweede helft creëerde CEC enkele kansen.

Wie het eerst scoorde zou zeker de matchwinnaar zijn en dat deed CEC. Tom Rengers bracht de gasten op 0 -1 in de 66e minuut na een voorzet van Fabian Scherpen. In de slotfase scoorde de ingevallen Ruud de Groot de bevrijdende treffer na een voorzet van Marc Timmer. De eerste helft stelde weinig voor. In de eerste 15 minuten kregen beide ploegen kleine kansjes. Zo schoot Matthijs Kok in het zijnet en even later aan de andere kant Reinier Visser. In de tweede helft leek er meer roering te ontstaan. De beste kansen waren dus voor CEC en Bargeres stelde daar maar weinig tegenover.

Uiteindelijk kwam CEC toch op voorsprong. Een voorzet van Fabian Scherpen werd door Tom Rengers via een eigen verdediger van Bargeres, Raymond de Groot, en de hand van Rengers in het doel gewerkt, 0-1.

CEC hield daarna de betere kansen ook al probeerde de thuisclub nog iets terug te doen. In de eindfase bracht de ingevallen ‘good old’ Ruud de Groot zijn ploeg alsnog op 0–2. De voorzet van Marc Timmer leek verkeerd beoordeeld door de spits maar wonder boven wonder ging zijn schuiver toch langzaam in de rechter benedenhoek en stelde de 2-0 zege voor CEC veilig.