SVBO verliest zes punten wedstrijd tegen NWVV

BARGER OOSTERVELD – De strijd om degradatie te ontlopen in de zaterdag 4e klasse D leverde NWVV een 2-0 overwinning op bij SVBO.

Op het sportpark aan de parkstraat bleek NWVV effectiever dan de thuisclub die maar een matige pot voetbal op de mat wist te liggen ondanks de belangen die er toch op het spel stonden. De mannen van trainer Geert Aalderink waren op alle fronten sneller en actiever dan de Barger Oostervelders en waren via de counter zeer gevaarlijk. Door vooral defensieve fouten was NWVV steeds gevaarlijk en dat leverde voor de thee twee treffer sop. In de 35e minuut was het Marko Mihalji die geheel vrij staand simpel de 0-1 binnen tikken. Op slag van rust kreeg SVBO eigenlijk ook de genadeslag toen Roy Super hoog opspringend doelman Marc Bruinewoud de baas was en de 2-0 binnenkopte.

Na de thee probeerde SVBO het nog wel maar NWVV, dat op de voorlaatste plaats staat liet zich deze overwinning niet meer uit handen nemen. Doordat Sc Angelslo wel won zakte SVBO naar de 10 plaats met drie punten achter Sc Angelslo en heeft nog vier punten voor NWVV dat op een rechtstreeks degradatieplaats staat. Komende zaterdag moet SVBO naar het op de vierde plaats staande Bruchterveld terwijl NWVV op eigen veld de degens gaat kruisen met het op de laatste plaats staande NKVV.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda