DVC’59 niet verder dan een punt tegen Sellingen

NIEUW DORDRECHT – In de zondag 4e klasse D kwam DVC’59 op sportpark Bloemendaal niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Sellingen. Na een matige eerste helft kwam de thuisclub zelfs op achterstand door een doelpunt van Ynze Komduur. 0-1 en even later vond de scheidrechter het wel welletjes en floot voor de rust.

Na de hervatting kwam DVC;’59 sterk uit de startblokken want de mannen van trainer Jan Vos zorgden binnen twee minuten voor de gelijkmaker. Melvin Mink was het die de 1-1 mocht binnentikken. Daarna probeereDVC’59 door te drukken, maar werden in alle ijver door een doelpunt van Jasper Abeln opnieuw in de problemen gebracht. 1-2 ondanks allee goede bedoeling die in de rust waren besproken.

DVC ’59 deed er alles aan om de gelijkmaker te scoren terwijl Sellingen vooral de voorsprong over de streep wilde trekken. Uiteindelijk kreeg DVC’59 dan toch nog de beloning. Nick Mink wist in de laatste minuut ook wel een beetje verdiend de 2-2 binnen te schieten. Daarna was de tijd voor beide ploegen te kort om nog een overwinning uit het vuur te slepen zodat er deze keer niet meer in zat dan een schamel puntje. Eindstand 2-2.