SVBO pakt belangrijke zege op VKW

WESTERBORK – In de zondag 1e klasse F pakte SVBO drie belangrijke punten tegen hekkensluiter VKW. Maarten Wielens was met drie treffers en een assist de gevierde man.

Door deze overwinning komt SVBO dichterbij de ploegen die in de veilige zone staan. Beide ploegen moesten aantreden zonder enkele vaste krachten. VKW miste zijn centrale verdediger en bij SVBO ontbraken Jelmer Scholtens, Jonny Koops en Stefan Kuper. VKW opende de score nadat Willems met een schouderduw van de bal werd gezet door Robin Heijne, maar scheidsrechter Gerbrandy besloot een strafschop te geven. De Jong van VKW maakte geen fout en scoorde de 1-0 en dat werd ook de ruststand.

Na rust startte SVBO beter en leverde het eerste schot van Wielens een hoekschop op. De hoekschop van Nick Hidding werd door doelman Mulder van VKW recht voor de voeten van Wielens gestompt, die simpel de 1-1 kon binnen tikken. 1-1. Daarna kreeg VKW een kans na een misverstand tussen Hidding en Silvania, maar met een prachtige reactie wist Lennon Ebeltjes te redden. SVBO kwam er even later snel uit via Davy en Dylan Wessels en Ruben Kaiser die zijn voorzet ineens door Wielens met een volley in de verre hoek werd binnen geschoten. 1-2.

SVBO bleef de bovenliggende ploeg en na goed druk zetten onderschepte Twan Waidijk de bal, Wielens nam over en schoot van ongeveer 16 meter de bal laag in de hoek. 3-1 en leek de wedstrijd beslist. Zeker na een rode kaart van VKW, na een overtreding op de goed spelende Tom Jeuring. Met een mannetje meer zag Ruben Kaiser een treffer afgekeurd wegens vermeend buitenspel, maar de vierde treffer kwam er wel. Wielens gaf een steekbal op Twan Waidijk, die ook een sterke wedstrijd speelde en dat bekroonde met het binnenschieten van de 1-4 eindstand.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda