VV Emmen en Bergum gelijk op

BERGUM â

Het had zelfs even later nog slechter kunnen zijn voor vv Emmen, maar Bergum liet ene kans om de 2-0 te scoren liggen door een strafschop te missen. Aan de andere kant was het vv Emmen dat via een treffer van Janniek Arends toch nog met een gerust gevoel aan de thee kon gaan. Ruststand 1-1.

Na de thee kwam Bergum duidelijk gemotiveerder uit de rust weg, want binnen vijf minuten stond het op een 2-1 voorsprong via Bas van Nikkelen Kuijper. vv Emmen werd daarna toch iets beter om de dadendrang van Bergum de kop in te drukken.

Het kreeg niet veel mogelijkheden in deze tweede helft, maar in de 66e minuut wist het toch nog via Jan Jaap Wever weer op gelijke hoogte te komen. 2-2 en dat werd uiteindelijk ook de eindstand van een voor het publiek zeker niet saaie wedstrijd.