DZOH in eigen huis onderuit tegen NEC Delfzijl

EMMEN â

In de eerste helft wist DZOH nog wel staande te houden tegen een ploeg die net onder de Emmenaren staat, maar op slag van rust werd het toch 0-1 door Kris Klasens. In de tweede helft begon DZOH met Jeroen Smit in de ploeg, maar ook de anders trefzekere Smit die terugkomst van een hardnekkige blessure kon het tij niet keren.

De wedstrijd was eigenlijk al in de 63e minuut gelopen toen Jari Slot zijn ploeg op 0-2 wist te zetten. Uiteindelijk werd het ook nog 0-3 door een treffer van Bram Engelage. Dat werd ook de eindstand en met deze zege wipt NEC Delfzijl over DZOH heen naar de 5e plaats.

DZOH staat nu 6e maar kreeg gezelschap van Gramsbergen dat wel won.

Marvin van der Meer (9) krijgt hier maar weinig ruimte tegen de Groningers Erwin Noordhoff(5) en Thijs Sonneveld(3).