SVV’04 pakt uit met “zevenklapper”.

SCHOONEBEEK - Vooraf was de stemming onder supporters van SVVâ

Tot uitgespeelde kansen leidde dit niet. De 1-0 voor SVV’04 door Harmen Stuiver kwam dan ook totaal onverwacht. De terechte gelijkmaker door Bart Huizing binnen 2 minuten gaf de SVV’04 supporter weinig vertrouwen. Een schot van Sander Egbers ging net naast het doel van keeper Bos en dit was ongeveer het laatste gevaar van Ter Apel’96.

Dat de ruststand 4-1 voor SVV’04 was, door doelpunten van Anne de Jonge, Bart Moes en Frank Schoemakers, verbaasde het aanwezige publiek dan ook. De felheid in het spel van Ter Apel was verdwenen en de duels werden nu gewonnen door SVV’04 en het scoren ging de ploeg gemakkelijk af.

Het begin van de 2e helft was weer voor TerApel'96, zonder echter echt gevaarlijk te worden. SVV’04 voetbalde degelijk en als team. Door doelpunten van Frank Schoemakers, Gerbrand Schoemakers en Dennis Gommer werd de eindstand bepaald op 7-1.

Trainer Arthur van der Veen was tevreden over de inzet en de ontwikkeling van het elftal, maar gaf ook aan dat de volgende wedstrijd gewoon weer begint met 0-0. Het aanwezige SVV’04 publiek ging zeer tevreden naar huis en kijken uit naar de volgende wedstrijd. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Musselkanaal.

Opstelling SVV’04: 1 Dennis Bos, 14 Matthijs Landman, 3 Michel Kerkdijk, 4 Jarno Gerrits, 5 Rick Strijker, 6 Frank Schoemakers, 7 Harmen Stuiver, 2 Gerbrand Schoemakers, 9 Anne de Jonge (76e Dennis Gommer), 10 Bart Moes, 11 Arjen Kocks

Opstelling Ter Apel’96; 1 Rudy Bergman, 2 Mike Mensen (46e Kevin Lambers), 3 Rick Eikens, 5 Tim Kleinbergen, 6 Sander Egbers (61e Jordy Weggemans), 7 Jasper Jalving, 8 Albert Jan van Oosten, 9 Bart Huizing, 10 Jeroen Schoonbeek, 11 Patrick Bults (46e Niels Peters), 15 Arjan Heeres