SVV’04 legt binnen 10 minuten Musselkanaal aan banden

SCHOONEBEEK - Toeschouwers die vanmiddag te laat op het sportpark arriveerden keken verbaasd dat binnen 5 minuten de teller al op 2 doelpunten voor SVV’04 stond.Musselkanaal kwam door slordig balverlies van SVV’04 op het middenveld in de 7e minuut minuten nog wel even terug op 1-2, echter werd de in de 9e minuut terecht toegekende en benutte penalty door SVV’04 de definitieve genadeklap voor Musselkanaal.

De teller stond na 90 minuten slechts op 1-5, de uitslag die als de vele uitgespeelde kansen beter benut waren aanzienlijk hoger had kunnen uitvallen, maar de vele meegereisde Schoonebeker supporters hadden er uiteindelijk wel vrede mee en reisden tevreden terug naar Schoonebeek.

Het was Bart Moes die de eerste 2 doelpunten van SVV’04 voor zijn rekening nam, SVV’04 zette vanaf het begin veel druk en wist door goed combinatievoetbal inzet en met overtuiging deze 2 doelpunten in de eerste 5 minuten van de wedstrijd af te dwingen. Harmen Stuiver was deze middag een ware plaag voor de verdediging van Musselkanaal, en wist diverse keren met zijn snelheid door de Musselkanaalster verdediging te snijden, in de 9e minuut trok een verdediger van Musselkanaal aan de noodrem, alleen deed hij dat binnen de lijnen van het strafschop gebied.

Anne de Jonge benutte de toegekende penalty en gooide hiermede de wedstrijd binnen 10 minuten op slot SVV’04 kwam niet meer in moeilijkheden, de verdediging en keeper van SVV’04 wisten de sporadische aanvallen van Musselkanaal goed te pareren Na de rust werd uit een toegekende hoekschop het mooiste doelpunt van de middag gemaakt door Jarno Gerrits die de goed genomen hoekschop snoeihard binnen kopte. SVV’04 controleerde de wedstrijd, en Musselkanaal was niet bij machte om nog een vuist te maken. Het was Frank Schoemakers die in blessuretijd de 1-5 eindstand bepaalde.