Koploper wint geflatteerd van SVV’04

DALFSEN – In de zondag 3e klasse C nam SVV’04 het op tegen de ongeslagen koploper uit Dalfsen en verloor met 4-0. In de eerste helft werd er van beide zijden goed gevoetbald en was er weinig onderscheid tussen beide ploegen.

SVV’04 kreeg het eerste kwartier wat kansjes via Joost Thiele, maar naar een kwartier voetballen was de eerste goede aanval van Dalfsen gelijk raak. Spits Chiel Huisjes speelde op links Luuk van der Vegt vrij die met een bekeken schot in de verre hoek keeper Wesseling kansloos liet. 1-0.

In de loop van de 1e helft kwam SVV’04 enkele malen gevaarlijk voor het doel van keeper Knol, schoten van Gerbrand Schoemakers en Martijn Scherpen werden goed gepareerd door de keeper. De tweede helft ging het eerst gelijk op zonder dat er uitgespeelde kansen waren. In de 60e minuut kwam na een goed uitgespeelde aanval Dalfsen op 2–0 door Jeroen Kamphuis.

Hierna was de wedstrijd gespeeld en leken beide ploegen vrede te hebben met de stand. In de laatste minuten werd het 3–0 door Maarten Pouwels , die een vrije bal van Fernandes Pruik op de lat omzette in een doelpunt. En in de laatste minuut maakte Erik Koedijk er 4–0 van. Over de gehele wedstrijd gezien won een volwassener voetballend Dalfsen terecht van SVV’04.