Grambergen te sterk voor Drenthina

EMMEN - De wedstrijd in de zaterdag 2e klasse J tussen Gramsbergen en Drenthina eindigde in een 4-0 overwinning voor Gramsbergen. De gasten waren vanaf de aftrap de bovenliggende partij. Het verdedigingsblok van Gramsbergen hield de linies keurig gesloten en daar had Drenthina geen enkel antwoord op.

Na het geblokte schot van Seinen kwam de bal terecht bij de meegelopen David Houtman. Waar iedereen een voorzet verwacht schoot Houtman de bal met buitenkant rechts met precisie over de keeper van Drenthina voor de 0-1. Gramsbergen bleef naarstig op zoek naar de volgende treffer, maar dat kwam er ondanks de kansen voor rust niet meer van. Na rust hetzelfde beeld als de eerste helft. Met hier en daar een foutje maar toch wel weer volledig scherp en gefocust op meer doelpunten. Het is in de 60e minuut als Roy Seinen die weer ouderwets aanwezig was.

Je kunt de Gramsberger spits haast vergelijken met de stripheld lucky luke, die schoot ook sneller al zijn schaduw en Roy Seinen kan dat ook. Tussenstand op 0-2 en gezien het spelbeeld is het gewoon wachten op het volgende doelpunt omdat Gramsbergen de druk nog meer opvoerde en de 0-3 binnen schoot. Gramsbergen slaat nog een keer toe in de 82e minuut nadat Houtman omver geduwd werd in het strafschopgebied. Roy Seinen bepaalde de eindstand op 4-0.