Dalen en CEC in evenwicht

DALEN - In de zondag 3eklasse C stond de wedstrijd Dalen – CEC op de rol, maar kende na afloop geen winnaar. Na een ruststand van 0-0 eindigde deze wedstrijd in 2-2. De eerste helft was het een gelijk opgaande wedstrijd waarin beide ploegen aanvallend weinig wist neer te zetten. Na de thee was het Dalen dat de score in de 74e minuut wist te openen via Peter Harkers na een afgeslagen aanval van CEC. 1-0.

CEC moest zich daarna even herpakken, maar in de 81e minuut was het Jordy Eggendoorn die met een prima afstandsschot de stand weer gelijk trok. 1-1. Vier minuten later kreeg Dalen een vrije trap van net buiten de zestien. Steven Balstra knalde de bal dwars door de muur in de verste hoek. 2-1.

CEC gooide daarna alles op de aanval en dat leverde in de laatste officiële minuut de gelijkmaker op via Michel Kingma die ook nog kans kreeg om de volle winst voor de mannen uit Emmer Compascuum veilig te stellen, maar dat zou misschien ook een beetje teveel van het goede zijn geweest. Eindstand derhalve 2-2.