Weerdinge niet opgewassen tegen Gieten

WEERDINGE – In de zondag 3e klasse C liep Weerdinge tegen Gieten een gevoelige 6-2 nederlaag op. De gasten uit Gieten namen vanaf het begin van de wedstrijd het heft in handen en stonden na een half uur op een 4-1 voorsprong. Denny Feiken zorgde voor de 0-1 en Florian van der Weide tikte de 0-2 binnen.

Daarna was het weer Danny Feiken die voor de 0-3 tekende. Weerdinge kon hierna via Jaimy Wessels iets terug doen. 1-3. De spanning was even weer terug, maar een minuut later tilde Denny Feiken met zijn derde treffer de stand naar 1-4. Met deze stand gingen de mannen aan de thee.

Na de hervatting leek Weerdinge beter uit de kleedkamer te komen, want binnen drie minuten was het Jaimy Wessels die de 2-4 op het scorebord kon laten zetten. Weerdinge probeerde daarna nog alles om de wedstrijd een andere wending te geven. Met nog twee treffer in het laatste kwartier eindigde deze wedstrijd echter in een 6-2 overwinning voor Gieten.