SVBO (zat) in eigen huis onderuit

BARGER OOSTERVELD – In de zaterdag 4e klasse E liep SVBO tegen een 5-3 nederlaag op. Tegenstander Tiendeveen legde in de eerste helft de basis voor deze ruime nederlaag tegen het lager geplaatste Tiendeveen. Na een klein kwartiertje namen de gasten uit Tiendeveen de leiding via een doelpunt van Sander Blok. 0-1.

Halverwege de eerste helft was het opnieuw Tiendeveen die scoorde en met een 0-2 stand werd de wedstrijd al een beetje in het slot zette. Na de thee probeerde SVBO wel iets aan de achterstand te doen, maar moest met lede ogen toekijken hoe Tiendeveen na bijna een uur spelen de stand nog verder wist uit te bouwen. Sander Bolk tilde de stand naar 0-3.

Nadat Kevin Kerssies de 0-4 wist te scoren was het SVBO dat pas een antwoord had. Robert Veringa, Marcel Sulmann en Sonny Koops leken de stand een dragelijker aanzicht te geven 3-4 en het werd nog even spannend, maar Kevin Kerssies bepaalde met zijn derde treffer van de middag de eindstand op 3-5.