Klaas-Anne Postmus: (21): Titan heeft maar één doel en dat is promotie

NIEUW WEERDINGE - In de zondag 4e klasse D eindigde Titan op een tweede plaats achter kampioen WKE-16 waartegen de Nieuw Weerdinger in de openingswedstrijd een 2-0 achterstand wisten weg te werken en zelfs nog kansen kreeg op de volle winst.


Dat gebeurde niet en daardoor bleven de mannen van trainer Geert Aalderink de hele competitie een beetje in de schaduw van de Emmenaren. De thuiswedstrijd werd aan het eind van de competitie een grote teleurstelling, want WKE-16 was toen gewoon beter dan Titan. In de nacompetitie trof Titan Siddeburen en daar ging het helemaal fout, zegt rechterverdediger Klaas Anne Postmus die aan zijn 4e seizoen in de hoofdmacht van Titan begint.

,,Het was toen echt een collectief falen tegen Siddeburen. Wij hadden ze zien spelen tegen HOC en toen speelde het niet goed. Wij hebben ons er toen misschien een beetje op verkeken. De teleurstelling was uiteindelijk heel groot dat wij nog een jaar in deze klasse zullen moeten spelen. Kenmerkend voor de homogeniteit in de ploeg was wel dat er niemand is weggegaan en met de komst van Mike Mensen, Stefan Heidema en Tom Elling van Ter Apel 96 en Peter van Elten van buurman NWVV de selectie in de breedte toch sterker zijn geworden. Peter van Elten is een linkspoot met een goed schot en is technisch een vaardige speler.”

Vooruitblikkend op het nieuwe seizoen is Klaas-Anne wel van mening dat Titan in ieder geval voor promotie moet gaan. ,,Als het niet anders kan via de nacompetitie, maar het mooiste is natuurlijk via een kampioenschap. Dat is toch de kortste en gemakkelijkste weg Maar dat zullen ploegen als HODO en het fysiek sterke Schoonebeek ook zeker als doelstelling hebben. Misschien zijn er nog wel meer ploegen die de potentie hebben om hoog te eindigen. Wij hebben voor de beker met 1-1 gelijk gespeeld tegen SPW, ook een 4e klasser. Wij zullen er onder leiding van trainer Geert Aalderink alles aan doen om onze doelstelling te halen’’, beluit de 2e-jaars leerling aan de Stenden Hogeschool in Emmen waar hij aan een studie bezig is om onderwijzer in het basisonderwijs te worden.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda