VEV moet aan VVAK laten

KERKENVELD – In de zaterdag 5e klasse F verloor VEV met 4-1 van VVAK. Na de 3 punten uit bij VCG in Geesbrug volgde in Kerkenveld een teleurstellende 4-1 nederlaag bij de directe concurrent VVAK. Na een mistastende VVAK keeper kwam VEV al binnen 4 minuten op een 0-1 voorsprong door Tijs Bakker.

Een minuut later was het echter ook al weer 1-1. Helaas was een overtreding op de keeper ontgaan door de goed leidende scheidsrechter. Het bij vlagen goed voetballende VEV had voor de rust meer verdiend, maar verzuimde zich te belonen. Af en toe kwam VVAK er gevaarlijk uit en moest het vooral via dode spelmomenten tot kansen komen.

Dit werd in de eerste 10 minuten na rust duidelijk. Na 2 corners was de wedstrijd beslist en stond het 3-1 voor VVAK. VEV bleef er voor strijden maar kon niet meer tot scoren komen. Het werd uiteindelijk nog 4-1. Volgende week speelt VEV haar eerste wedstrijd van het seizoen, op zaterdag 17 november, thuis na 5 uit wedstrijden!!