WKE ’16 bekert verder na strafschoppen

COEVORDEN - De bekerwedstrijd tussen Raptim en WKE eindige in een 2-2 gelijkspel, maar WKE bekert verder na strafschoppen. De wedstrijd begonnen van beide kanten wat afwachtend. WKE speelde met een aantal invallers en de eerste kans was voor Raptim, maar werd niet benut.

Daarna kreeg WKE 2 goede kansen, maar die werden niet benut. Ruststand 0-0. De 2e helft was een geheel andere wedstrijd. Er werd maar liefst 4 keer gescoord, waarvan beide teams er 2 voor hun rekening namen. De doelpunten voor WKE werden gescoord door Ferdy Poelman, waarvan de 2e goal een hele mooie was na een wereldpass van Henk Bakker.

Laatstgenoemde leek in de laatste minuut de winnende treffer te maken, maar de grensrechter van Raptim vlagde voor buitenspel en de goal werd afgekeurd. Eindstand 2-2 en strafschoppen moesten daarna de beslissing brengen.

WKE deed dat volgens teammanager Gert Poelman net iets beter (3-2) en plaatste zich daarmee voor de volgende ronde. Aanstaande zondag gaat het weer verder met de competitie met de derby Weerdinge-WKE ’16, aanvang 14.00 uur.