SC Angelslo verliest in slotfase van SJS

STADSKANAAL - Beide partijen hebben veel last van de harde wind en regen op een glad kunstgrasveld. SC Angelslo speelt iets beter in het begin van de wedstrijd en komt in de 14e minuut op 0-1 als Nino Pitta een afgeslagen bal simpel binnentikt. SJS speelt veel lange ballen maar begint nu meer grip op de wedstrijd te krijgen en zet Angelslo onder druk maar gaat slordig met de kansen om. SC Angelslo krijgt in de 43e minuut kans om de voorsprong te vergroten maar de lat brengt redding voor SJS. Nog geen 3 minuten later is het wel raak voor SJS als een foute terugspeelbal in de voeten van Ronald Zuidema komt en hij keeper Brands passeert 1-1.

Na de rust begint SC Angelslo matig en is slordig in balbezit daar SJS knokt en druk zet. In de 64e minuut komt SJS op voorsprong als Frank Venema uit het niets de bal krijgt en goed afrond 2-1. SC Angelslo is zichzelf niet en heeft moeite om er door te komen. In de 75e minuut wordt het toch gelijk als Nils Tuyn vanuit een corner binnenschiet 2-2. Dan wordt het een open wedstrijd met lange ballen in de hoop dat die een keer goed valt. Beide ploegen krijgen kansen in de slotfase maar SJS trekt aan het langste eind als Kelvin Oosting in blessuretijd de bal binnentikt en de 3-2 op het scorebord zet.