Nuttig trainingskamp voor SVBO

MARBELLA - Al een aantal jaren trekt SVBO in de maand januari voor een paar dagen naar Marbella waar een vierdaags trainingskamp wordt opgeslagen. Een weekend van veel trainen, ontspannen maar ook plezier hebben. Natuurlijk wil trainer Marc Hegeman met zijn mannen de basis leggen voor een goede tweede helft van competitie.

Ook dit jaar dus naar de Costa del Sol waar een aangename temperatuur het trainen aangenaam maakte tijdens het trainingskamp dat weer uitstekend werd voorbereid door Jos Langeland uit Dalen.


De groep van 37 personen bestaande uit spelers begeleiding, bestuur en enkele sponsoren, heeft bijna dagelijks wel het zelfde programma waarin het trainen op een weer fanatstische accomodatie hoog in de bergen centraal staat. Belangrijk daarom heen is de teambuilding en dat zit wel goed bij SVBO met al het jonge talent tussen enkele geroutineerde spelers.

Niet zo verwonderlijk dat er ook wel een rustdag tussen zit waarop iedereen een beetje zijn eigen weg kan gaan.
Ook dan is teambulding nummer één.

Vandaag werd als afsluiting van het trainingsweekend een oefenwedstrijd gespeeld tegen zaterdag 2e klasser DZOH dat ook in deze omgeving vertoefd. De zondag eerste klasser uit Barger Oosterveld won met 1-0 van de mannen uit de Rietlanden door een doelpunt van Ronald Gerdes uit een haarzuivere voorzet van links door John Grummel.

Na deze wedstrijd was het nog even uitzakken en dan vooral voor de notabelen in de groep terwijl een groot gedeelte al beig was met de voorbereiding op de terugreis. Dinsdag arriveren de mannen weer in Barger Oosterveld en zal het wel even weer wennen worden aan het minder mooie weer. De groep zal gretig zijn om weer aan de competitie te beginnen. Op het programma staat aanstaande zondag om 14.00 uur de thuiswedstrijd tegen GOMOS uit Norg.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda