Duur puntverlies voor Titan

NIEUW WEERDINGE – In de zondag 4e klasse E deed Titan geen goede zaken. Na een 1-3 ruststand verloor Titan met 4-1 van het iets lager geplaatste OVC 21. De gasten uit Ommen maakten vooral in de eerste helft goed gebruik van de mogelijkheden die het kreeg in het laatste deel van de eerste helft.

Eigenlijk binnen tien minuten was de wedstrijd gelopen met doelpunten in de 21e , 26e en 36e minuut. Vlak voor rust wist Harm Jan Moesker na een mooie aanval de stand iets dragelijker te maken. 1-3.

Titan trainer Geert Aalderink hoopte dat dit doelpunt een boost zou geven in de tweede helft. ,, Ja…dat heb ik de jongens in de rust ook aangeven dat wij met nog een doelpunt de wedstrijd misschien nog weer zouden kunnen kantelen, maar de 2-3 wilde helaas niet vallen. Aan de andere kant kreeg OVC 21 ook nog enkele goede mogelijkheden, maar onze doelman Remon Poede stond weer uitstekend te keepen. Uiteindelijk viel na een uur spelen nog de 1-4, maar de wedstrijd was toen allang gelopen.”

Het spel was volgens de Titan trainer niet best, maar gelukkig hebben die jongens die nu moesten spelen wegens wintersport van enkele basisspelers het heel goed gedaan. OVC 21 is een goed voetballende ploeg die deze middag verdiend heeft gewonnen. Wij hebben de aansluiting bovenin even los gelaten, maar komende zondag moeten wij op bezoek bij DSC 65 dat net onder ons staat. Daar zullen wij ons toch wel iets beter moeten laten zien dan vandaag willen wij een rol bovenin blijven houden”.