Volle winst voor VEV op DOS 63

LINDE – In de zaterdag 5e klasse F won VEV de uitwedstrijd tegen DOS63 met 4-1. De wedstrijd begon een beetje moeizaam tegen de op de laatste plaats staande ploeg uit Linde. Het was Souliman Aouragh de ploeg van trainer Anne Christ aan het schrikken bracht toen deze in de 4e minuut met een afstandsschot de 1-0 wist te scoren.

VEV moest zich daarna even herpakken, maar kreeg de wedstrijd vrij snel onder controle. Nadat eerst Roan Arends in de 25e minuut de gelijkmaker (1-1) wist te scoren kwam VEV steeds beter in de wedstrijd. Nog voor de thee kwam VEV op voorsprong. Stefan Ottens maakte op aangegeven van Roan Arends de 1-2 en dat werd ook de ruststand.

Na de hervatting drukte VEV door en in de 55e minuut kwam de wedstrijd al een beetje in het slot toen Justin Wessels via een mooi afstandsschot de stand naar 1-3 tilde. VEV kreeg daarna nog enkele mogelijkheden om te scoren, maar Stefan Ottens wist er daarvan slechts ééntje te verzilveren. 1-4 en dat was volgens VEV trainer Anne Christ ook een terechte overwinning voor de ploeg uit Klazienaveen Noord.

,,Met deze drie punten hebben wij nu enige afstand kunnen nemen van de onderste plaatsen en aansluiting gekregen bij de middenmoot. Onze eerst volgende competitiewedstrijd staat gepland voor zaterdag 9 maart en dan hopen wij op eigen veld deze lijn door te kunnen drukken tegen het op de derde plaats staande VVAK.”