DZOH en VEV 67 in evenwicht

EMMEN – In de zaterdag 2e klasse J moest DZOH na negentig minuten voetbal toch vrede hebben met het 1-1 gelijke spel tegen VEV 67. De Emmenaren begonnen overigens goed aan de wedstrijd en zagen onder anderen Gerben Rog en Tim Asman alleen voor de VEV doelman opduiken, maar wisten deze mogelijkheden niet te verzilveren.

Nadat ook Marwin van der Meer nog een kopbal op de lat uiteen zag spatten, komen wij wel door een misschien iets gemakkelijk gegeven strafschop op voorsprong, zegt trainer Martin Drent. ,,Youri Keen wist wel raad met dit meevallertje en bepaalde vanaf de stip de ruststand op 1-0. Dit moet toch een boost geven voor de tweede helft, maar wij zagen een geheel ander VEV uit de kleedkamer komen.”

De Vlug en Vaardig formatie uit Leek deed haar naam alle eer aan, want het trok de wedstrijd volledig naar zich toe. Echter het verzuimde aanvankelijk de trekker over te trekken, zelfs een ook gemakkelijk gegeven strafschop wist het niet te benutten.

Martin Drent: ,,Juist toen wij hoopten op de volle winst was het toch Wessel van Galiën die vlak voor tijd de gelijkmaker scoorde en ons toch nog op de valreep van de overwinning wist af te houden. Gezien de hele wedstrijd mogen wij echter niet ontevreden zijn met dit 1-1 gelijke spel”.