Stefan Knuppe het goudhaantje van Zandpol

VEELERVEEN – In de zondag 5e klasse F wist Zandpol in en tegen Veelerveen de volle winst te pakken. Na een 0-1 ruststand wonnen de mannen uit Zandpol met 3-1 van hekkensluiter in deze klasse. Grote man in deze wedstrijd werd Stefan Knuppe die verantwoordelijk was voor alle drie treffers van de ploeg uit Zandpol.

Stefan Knuppe, voorafgaande aan deze wedstrijd met 19 doelpunten topscoorder in deze 5e klasse F, wist daar in deze wedstrijd weer drie aan toe te voegen. De wedstrijd was een kwartiertje onderweg toen Knuppe zijn ploeg op een 1-0 voorsprong wist te zetten.

Middenmoter Zandpol was de bovenliggende partij, maar wist dat tot aan de thee nog niet in duidelijke cijfers uit te drukken. Pas in de tweede helft was het uiteindelijk weer Stefan Knuppel die na een uur spelen de voorsprong van Zandpol naar 2-0 wist te tillen en vijf minuten later de wedstrijd helemaal in het slot gooide met zijn derde treffer van de middag.

0-3 en dat leek ook de verdiende eindstand te worden, maar het was Jacky Oosterbaan die in de slotfase nog de eer had om de hatelijke nul voor Veelerveen weg te werken en de eindstand op 1-3 bepaalde.