Titan in en tegen Wijster de sterkste

WIJSTER - In de zondag 4e klasse E behaalde Titan in en tegen Wijster een mooie 2-0 overwinning. De rood-witte brigade uit Nieuw Weerdinge begon goed aan de wedstrijd maar verzuimde te scoren. Na een kwartiertje spelen werd het spel even iets minder en hing er een bepaalde twijfel over de ploeg van trainer Geert Aalderink.

Gelukkig kwam na een half uur spelen de ommekeer toen Remco Moorman de Titanen op een 1-0 voorsprong wist te zetten. Met veel kunst en vliegwerk werd deze voorsprong tot de rust vastgehouden, waarbij doelman Raymond Poede een compliment verdiend waarop hij met twee, drie fantastische reddingen zijn ploeg op de been hield.

Ruststand 0-1 en Titan probeerde lijn van de eerste helft door te trekken, maar kwam al binnen vijf minuten in ene man minder situatie door de twee gele kaarten binnen twee minuten voor Klaas Anne Postmus. Geert Aalderink: ,,Daarna was er wel even paniek in de tent, maar na ongeveer tien minuten pakten wij de draad weer goed op. In de 80e minuut kregen wij daarvoor de beloning via een doelpunt van Klaas Smit. 0-2 en dat werd ook de eindstand.

Daarmee werd de misstap tegen Bargeres een beetje weggepoetst. Vanaf de zijkant zag het spel van mijn ploeg er weer prima uit en was de 2-0 eindstand ook zeker verdiend voor ons. Nu is het zaak om die lijn ook komende zondag door te kunnen trekken, Wij moeten dan op bezoek bij HODO. De ploeg in Hollandscheveld staat tweede met een gelijk aantal punten als wij, maar wel met drie wedstrijden minder gespeeld dan ons. Dus wij weten wat ons te wachten staat en wat onze opdracht zal zijn.”