SVV’04 pakt punt in derby met Raptim.

SCHOONEBEEK - Onder leiding van de goed fluitende scheidsrechter Jagt speelden SVV’04 en Raptim een goede eerste helft. Beide ploegen waren goed aan elkaar gewaagd. Het spel speelde zich vooral op het middenveld af. metNa 10 minuten werd een kopbal van Arnoud ter Bruggen (Raptim) door Rick Strijker van de lijn gehaald en aan de andere kant moest doelman Bunskoek handelend optreden bij een kopbal van Jessie Rotmensen. Een snelle uitval van Raptim over links werd door Kay Ambergen net overgeschoten.

De tegenaanval leverde SVV’04 een doelpunt op; Bart Moes paste op de vrijstaande Frank Schoemakers die doeltreffend afrond. Net voor rust kwam Raptim op gelijke hoogte door Sven Meiringh die een voorzet van Kay Ambergen op waarde schatte.

De tweede helft was nog maar net begonnen toen Jessie Rotmensen SVV’04 op een 2 – 1 voorsprong schoot. Het spel werd, mede door de harde wind en droge veld, er niet beter op. In de 80e minuut zorgde een snelle uitbraak voor de 2 - 2 eindstand; Marnix Leferink zorgde voor de voorzet en opnieuw scoorde Sven Meiringh. Vlak voor tijd had SVV’04 nog geluk toe een terugspeelbal door de keeper werd gemist , maar op de paal belande. Al met al een terechte puntendeling in deze derby.

Opstelling SVV’04: 1 Wiljo Wesseling, 2 Matthijs Landman, 3 Michel Kerkdijk, 4 Joost Thiele (75e Gerbrand Schoemakers), 5 Rick Strijker, 6 Jarno Gerrits, 7 Martijn Scherpen , 8 Lars Koopmeiners, 9 Bart Moes (46e Arjen Kocks), 10 Frank Schoemakers (82e Mark Heijnen), 11 Jessie Rotmensen.