Zandpol pakt volle winst tegen JVV

ZANDPOL – In de zondag 5e klasse F wist Zandpol de voorlaatste wedstrijd van deze competitie met een 4-3 winst op JVV af te sluiten. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 en eindigde uiteindelijk in een 4-3 overwinning voor Zandpol dat overigens al binnen 8 minuten op een 0-1 achterstand werd gezet door een doelpunt van Roy Bruns.

De thuisclub herpakte zich daarna vrij snel en na iets meer dan een halfuur spelen scoorde Roy Assen de gelijkmaker en schoot Stefan Knuppe op slag van rust zijn ploeg op voorsprong, Na een handsbal binnen de zestien werd de bal op de stip gelegd en de topscoorder in deze klasse maakte geen fout. 2-1. Na de thee kwam JVV binnen en minuut met een antwoord en was het Nieck Bentum die de gelijkmaker scoorde. 2-2. JVV trok daarna door en via Roy Veen nam het opnieuw een voorsprong. 2-3.

Maar Zandpol strekte even weer de ruggen en bijna vanaf de aftrap kreeg opnieuw een strafschop na een overtreding binnen de zestien op Appiah Abrahams. Ook nu was Stefan Knuppe trefzeker en schoot zijn ploeg weer op gelijke hoogte. 3-3. In de 84e minuut werd Stefan Knuppe goed weggestuurd en in een één op één situatie met de JVV doelman maakte hij geen fout en zorgde met zijn 45e treffer in dit seizoen voor de 4-3 eindstand. Komende zondag wacht Zandpol de laatste wedstrijd van het seizoen met een uitwedstrijd tegen SVBC