Titan zeker van vervangende periodetitel

NIEUW WEERDINGE - Door een 2-0 overwinning op Witteveense Boys en het gelijke spel van KSC tegen Pesse is Titan verzekerd van de nacompetitie. De ploeg van trainer Geert Aalderink kwam na ongeveer twintig minuten spelen op een 1-0 voorsprong via Jos Smit die zich met een mooie actie vrij speelde en dat wist af te ronden met een snoeihard schot in de kruising.


De Titan trainer was zeker niet ontevreden over het voetbal wat zijn pupillen lieten zien, maar gezien de kansen die het kreeg, was het in de afwerking niet scherp genoeg. Uiteindelijk was het een kwartier voor tijd dat Jos Smit andermaal met een mooie individuele actie de bal achter de Witteveense doelman te plaatsen. 2-0. Dat werd ook de eindstand en daarmee werd dan ook gelijk de teleurstellende nederlaag tegen EHS’85 een week geleden vergeten.

Komende zondag kan Titan in en tegen Schoonebeek dat vorige week trainer Wilbert Arends op non-actief stelde ontspannen de wedstrijd in gaan en zorgen dat het de wedstrijd zonder kleerschuren uit komt voor de nacompetitie. Voor Schoonbeek staat er nog wel een opdracht en dat is de 11e plaats van te houden om de nacompetitie ontlopen. DSC’65 dat in punten gelijk staat heeft wel een veel minder doelsaldo. Dus Schoonebeek zal er tegen Titan nog echt voor moeten gaan om zich in deze klasse te handhaven.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda