NWVV wint ook van Steenwijker Boys

STEENWIJK – In de zaterdag 5e klasse F won NWVV opnieuw. Nu was Steenwijker Boys het slachtoffer van de dadendrang van NWVV dat met 4-1 wist te winnen. De wedstrijd wel al vroeg opengebroken door een doelpunt van Roy Supér. 0-1. Een minuut of vijf later wist de thuisclub toch snel iets terug te doen via een doelpunt van Niek Schokker. 1-1.

NWVV bleef wel de ploeg met het meeste spelaandeel en dat leverde al snel de 2-1 voorsprong op via Tim Kollmer. Na iets meer dan een half uur spelen was het opnieuw Roy Supér die het net wist te vinden en de voorsprong van NWVV wist uit te bouwen tot 1-3. Met deze stand gingen beide ploegen aan de thee. Na de hervatting veranderde er weinig aan het spelbeeld van de eerste helft.

NWVV bleef de bovenliggende partij en trainer Geert Aalderink keek dan ook genoeglijk toe hoe goudhaantje Roy Supér ook nog zijn derde treffer van de middag scoorde en daarmee de eindstand op 1-4 bepaalde. Komende zaterdag krijgt NWVV een iets zwaardere dobber te verhapstukken, want dan komt MSC op bezoek, dat met 9 uit 3 nog zonder verliespunten is. Een echte topper dus in deze 5e klasse waarin NWVV zeker zal proberen om de koppositie, die het nu deelt met VVAK, vast te houden.