Tiendeveen en SC Angelslo delen de punten

TIENDEVEEN - De wedstrijd tussen Tiendeveen en SC Angelslo in de zaterdag 4e klasse D begon pas nadat scheidsrechter Kuipers de wedstrijd vanaf de aftrap 1 minuut stil legde om aandacht te vragen tegen Racisme. Daarna ging de wedstrijd los en beide ploegen speelden behoudend in de beginfase. Angelslo liet de bal goed rond gaan en dat leverde een goede kans op in de 9e minuut voor Ali Arslan, maar hij kopte net naast.

In de 18e minuut was er een grote kans voor Tiendeveen maar spits Ucan schoot hard tegen Keeper Jarno Brand aan. In de 21e minuut was het Erwin van der Weide die de score kon openen voor SC Angelslo maar zijn inzet ging net over. SC Angelslo was de betere ploeg op dat moment en speelde de bal goed rond, terwijl Tiendeveen vaak de lange bal koos op hun spitsen. Beide ploegen kregen nog wat mogelijkheden voor de rust maar daar bleef het bij.

De 2e helft speelde Tiendeveen iets beter en SC Angelslo moest oppassen voor de lange ballen op de snelle spits Ucan. Glenn Eding schoot in de 49e minuut nog snoeihard vanaf 30 meter op de goal maar de doelman van Tiendeveen was niet te passeren deze middag. De wedstrijd ging nu op en neer en het werd wat rommelig als beide ploegen vaak de lange bal hanteerden.

Tiendeveen werd sterker in de slotfase en kreeg ook kansen maar ook doelman Jarno Brands hield zijn doel schoon op deze koude middag. In de 89e minuut kon SC Angelslo alsnog de wedstrijd beslissen maar de inzet van Nick Schwieters raakte de lat en de eindstand werd zoals het ook begon met 0-0. Al met al een sportieve strijd deze middag die terecht eindigde in remise.