SC Angelslo speelt gelijk bij HS’88

EMMEN - In het begin van de wedstrijd heeft SC Angelslo het moeilijk met HS’88 dat direct druk zet en goed rond speelt in hoog tempo. In de 9e en in de 12e minuut zijn er al kansen voor HS’88 maar Jarno Brands staat beide keren op de goede plek. SC Angelslo moet oppassen om deze keer niet weer gelijk op achterstand te komen en gaat na 20 minuten dan ook beter spelen wat resulteert in een kans voor Gezim Luli maar hij schiet over.

HS’88 blijft domineren in de 1e helft maar de verdedigers van Angelslo geven niets weg voor de rust. SC Angelslo gaat nu beter voetballen en krijgt mogelijkheden om de wedstrijd open te breken. Vlak voor rust scoort Erwin van der Weide de openingsgoal als Rick Zondag hem voor open doel zet, maar deze wordt afgekeurd wegens buitenspel. Na de rust is het SC Angelslo dat beter is met goed positiespel en veel strijd. HS’88 komt in 51e minuut gelukkig op voorsprong als door een inschattingsfout Arno Oosterhof vrij voor Keeper Brands de bal simpel binnenschuift.

SC Angelslo stroopt de mouwen op en weet dat er meer te halen is vanmiddag. HS’88 moet nu terug en gaat nu meer lange ballen spelen. In de 54e wordt Erwin van der Weide onderuit gehaald door de Keeper van HS’88 en er wordt een strafschop gegeven, maar Ali Arslan mist deze en de stand blijft 1-0. SC Angelslo knokt maar meerdere kansen gaan er niet in tot aan de 83e minuut als Rick Zondag ook onderuit wordt gehaald binnen de 16 meterlijn en er opnieuw een strafschop wordt gegeven.

Dit maal staat Emiel de Vries achter de bal en hij schiet de bal in de linker bovenhoek en zet de 1-1 op het scorebord. Ook HS’88 krijgt nog wat mogelijkheden maar een collectief strijdend SC Angelslo geeft niets meer weg deze middag dat in de 2e helft de betere ploeg was. Beide ploegen waren het er over eens dat het gelijke spel een terechte uitslag was. Al met al een sportieve wedstrijd met een dik verdiend punt voor SC Angelslo.