FC Klazienaveen pakt drie punten in Bovensmilde

BOVENSMILDE - FC Klazienaveen won op 7 december van het vorige jaar voor het laatst een wedstrijd. In Hardenberg werd het toen 2-0 voor de Klazienaveners door doelpunten van Dani Slip en Bart Buirs. Daarna volgende SC Lutten (2-2), Hollandscheveld(2-2) Hoogeveen (3-1 verlies) en 5-5 tegen ZZVV. Afgelopen zaterdag werd het op sportpark De Spil in Bovensmilde 3-0 voor de Klazienaveners.

Stefan Bernsen opende zaterdagmiddag in de 21e minuut de score voor FC Klazienaveen, maar verder wist het in de eerste helft niet te komen. Ruststand 0-1. Na de hervatting bleef FC Klazienaveen de bovenliggende partij en dat leverde in de 69e minuut een tweede treffer op. Bart Buirs zorgde voor de 0-2 en daarmee kon FC Klazienaveen iets rustiger spelen.

Het wist zonder echt tot hoogstaand voetbal te komen in de laatste minuut nog wel de kroon op het werk te zetten door een doelpunt van Yorin Habing. 0-3 en dat werd uiteindelijk ook de eindstand. Met deze drie punter blijft FC Klazienaveen in het spoor van Achilles 1894, Hoogeveen en Nieuwleusen. De volgende wedstrijd van FC Klazienaveen is gepland op zaterdag 7 maart. Dan ontvangt het op sportpark De Planeet middenmoter CSVC, aanvang 14.30 uur.