ACV enkele maatjes te groot voor SVV’04

ASSEN - Deze middag mocht SVV’04 het in de bekerwedstrijd opnemen tegen hoofdklasser ACV. Dat er enig kwaliteitsverschil tussen beide teams zal niemand verwonderen. Vanaf het begin van de wedstrijd liet het team van trainer Fred de Boer zien wat deze middag de bedoeling was van ACV: in hoog tempo en veel positiewisselingen SVV onder druk zetten.

Helaas voor SVV’04 was het binnen 6 minuten al 2 – 0 voor ACV door Arjen Hagenauw. Sporadisch kwam SVV’04 tot een aanval en als er dan op het doel werd geschoten was dit een eenvoudige prooi voor de keeper van ACV. Voor de rust maakte Justin Mulder er 3 – 0 van.

Na de pauze werd het al snel 4 – 0 door een benutte strafschop van Arjen Hagenauw. Na een snelle counter via Rick Piek kreeg Jessie Rotmensen een kans, maar zijn schot werd door de keeper knap uit het doel gewerkt. De 5 – 0 werd gemaakt door Steyn Strijker en de 6 – 0 kwam om naam van Arjen Hagenauw, nadat eerst keeper Wilco Wesseling een knappe redding had verricht en daarna werd uitgespeeld. Een kwartier voor tijd maakte Koen Steg er 7 – 0 van en vlak voor tijd kwam de eretreffer op naam van Rick Piek, na een corner van Harmen Stuiver.

Opstelling SVV’04: 1 Wiljo Wesseling, 2 Matthijs Landman (70e Sander Kocks), 3 Rick Pick , 4 Joost Thiele, 5 Stan Sibon, 6 Arjen Kocks 7, Harmen Stuiver, 8 Martijn Scherpen (45e Gerbrand Schoemakers), 9 Ruud Klingenberg), 10 Frank Schoemakers, 11 Jessie Rotmensen (78e Anne de Jonge)