Matig SVV’04 pakt een punt tegen Bellingwolde

SCHOONEBEEK – In de zondag 3e klasse C kwam SVV’04 op eigen veld niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Bellingwolde. Optisch had SVV’04 in het begin van de wedstrijd een overwicht, maar de beste kansen binnen een kwartier spelen kreeg Bellingwolde.

Eerst gaf Melvin Ubels al met een knap schot een waarschuwing richting SVV’04 . Even later strafte dezelfde speler slordig spel in de achterhoede af. 0–1. Pas na een half uur kwamen er kansjes voor SVV’04. De gelijkmaker ontstond echter ook door slordig verdedigen en dit werd door Harmen Stuiver afgestraft. 1–1. Na de rust verrichtte keeper Wiljo Wesseling een paar knappe reddingen en hield Bellingwolde van scoren af.

Na een uur spelen vond de scheidrechter het noodzakelijk om de gemoederen even tot rust te laten komen. Daarna kreeg SVV’04 verschillende mogelijkheden om op voorsprong te komen. De voorwaartsen hadden het vizier niet op scherp staan, terwijl een bal op de lat van Lars Koopmeiners en een schot op de paal van Jessie Rotmensen helaas ook niet het doelpunt brachten waarop de supporters hoopten. Het bleef daardoor 1-1 en dat was al met al gezien de hele wedstrijd een terechte uitslag.