SC Angelslo in slotfase onderuit tegen SCN

EMMEN - In de zaterdag 4e klasse D liep Sc Angelslo op sportpark Noord tegen een 3-2 nederlaag in de wedstrijd tegen SCN. De wedstrijd begon in een te laag tempo aan beide kanten op een hobbelig speelveld. SCN krijgt in de 21e minuut een mogelijkheid om op voorsprong te komen maar Erwin Smale schoot tot 2 keer tegen Keeper Brands aan.

SC Angelslo kreeg maar weinig kansen en kwam bijna niet in de buurt van de 16 meter van SCN. In de 34e minuut nam SCN een 1-0 voorsprong via Jeffrey Marissen die de bal hard binnenschiet door een fout in de verdediging bij SC Angelslo. Verder gebeurd er eigenlijk weinig in de 1e helft waar beide ploegen onnodig balverlies leden. Rust 0-1.

Na de thee een beter SC Angelslo met meer passie en beleving wat resulteert in balbezit en kansen voor de goal van SCN. Gezim Luli kreeg de eerste kans in de 52e minuut maar keeper Lars Koster tikte de bal prachtig uit de hoek. SCN moest terug en Sc Angelslo liet SCN het spel maken. Nog geen 7 minuten later is het al weer gelijk als Jeffrey Marissen opnieuw binnenschiet door een onoplettendheid achterin bij SC Angelslo.

Beide ploegen gingen daarna voor de winst en er werd nu voor elke meter gestreden en als Erwin Smale in de 90e minuut de bal vanuit een corner voor de voeten krijgt schoot hij simpel de 2-3 binnen. SC Angelslo probeerde uit alle macht nog de gelijkmaker te scoren maar als Abe de Jong in de 84e minuut nog op de lat kopt verliest SC Angelslo weer een belangrijk duel in blessuretijd. (foto Wietze de Jong)