EHS’85 wint van SC Balkbrug

EMMERSCHANS - In de zondag 5e klasse D begon EHS85 niet helemaal scherp op het warme sportpark De Weergang en stond na 5 minuten vrij dom met 0-1 achter tegen een hardwerkend Balkbrug. Vijf minuten later werd er orde op zaken gesteld en maakte Sammy Germai Tagla de 1-1.

Jeroen Smit bekend van zijn techniek, startte de brommer en liep vier man voorbij, gaf hem voor en de eerder genoemde Germai Tagla kon simpel binnen tikken. 2-1. De Schanskers herstelden zich en waren de rest van de eerste helft baas op het eigen, veel te droge veld. Zo’n tien minuten later kapte Richard Fuhler twee man uit en zijn schot leek recht op de keeper te gaan. Balkbrug hielp een handje en veranderde de bal richting de uiterste hoek, 2-1.

Nog voor rust werd de eindstand bekend. Na goede combinaties kon Daniek Camies verwoestend uithalen, 3-1. De tweede helft is geen verslag waardig. Slordig voetbal op alle fronten van beide kanten en over en weer werden er kansen verprutst. Volgende week heeft EHS’85 een welverdiend vrij weekend.