Sc Roswinkel wint ook in Uffelte

UFFELTE - Sc Roswinkel won zondagmiddag in Uffelte met 2-0 en met nog 1 wedstrijd te gaan heeft Roswinkel het nu in eigen hand om over twee weken een periode titel te pakken.Gehavend met 8 selectie spelers aangevuld met spelers uit het derde en b junior moest vandaag Uffelte verslagen worden. Roswinkel was de bovenliggende partij, al was het spel matig te noemen. Het enige gevaar en mogelijkheden waren kop kansen van Bart Huizingh en Roy vd Sluis.

De tweede helft werd er duidelijk uit een ander vaatje getapt, feller in de duels, hoger tempo, en eindelijk kwam dan ook de openings treffer van Bart Huizingh na goed druk zetten van Pascal Richart.

Met het inbrengen van b junior Jens Bulle kwam er meer dreiging bij Roswinkel, razend snel wist hij zijn tegenstander te passeren en Rick Kleinenberg te bedienen waardoor deze de bal hard tegen de touwen kon koppen, 2-0. Bulle had kort voor het einde nog de kans om zijn debuut te belonen met een goal, helaas voor hem ging de bal net over de goal. Door deze overwinning de periode en na competitie een stap dichterbij..

Op 4 mei speelt Roswinkel hun laatste en beslissende wedstrijd thuis tegen HH combi en kan natuurlijk alle steun gebruiken.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda